Трима пияни разиграват полицията в 360-километрово преследванеТрима мъже, единият от

...
Трима пияни разиграват полицията в 360-километрово преследванеТрима мъже, единият от
Коментари Харесай

Трима пияни разиграват полицията в 360-километрово преследване

Трима пияни разиграват полицията в 360-километрово гонене
Трима мъже, единият от които с престъпно досие, след приложимост на алкохол бягаха от полицията цяла нощ, като навъртяха общо 360 километра из Централна и Южна България, предава кореспондентът на БГНЕС.

Гонката, почнала в дребните часове, почнала от Стара Загора. Там водачът на лек автомобил „ Пежо ” не се подчинил на стоп палка и дружно с двамата си стъпници, отпрашили към Чирпан. Полицията тръгнала след тях. Отправили се към Пловдив, след това Раковски, след това отново Пловдив, завъртели още веднъж към Раковски, където влезнали и в града. Поели към Подбалканския път, минали са през Калофер, където за малко не блъснали пешеходци.

Към момента е открито, че автомобилът на бегълците не е благосъстоятелност на нито един от тримата, които са пътували в него. Единият от тях е престъпно проявен. За другите двама няма такава информация.

Тримата са били в казино в Стара Загора нощес, където са използвали алкохол. След това са се качили в автомобила, който на този стадий не е и разгласен за краден, най-вероятно им е възложен от техен непосредствен. Третият мъж още се търси. Другите двама бяха арестувани по-рано сред Ръжена и Ягода.

Лекият автомобил беше запечатана от полицията, натоварена на платформа и откаран към районното ръководство, където ще бъде осъществен обширен оглед. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР