Трима от най-близките приятели на Димитър Рачков му вадят душата

...
Трима от най-близките приятели на Димитър Рачков му вадят душата
Коментари Харесай

Изнудват Рачков да се ожени, вижте ще има ли сватба в...

Трима от най-близките другари на Димитър Рачков му вадят душата да подвига женитба с огромната си обич Мария Игнатова. Според тях тъкмо в този момент, по време на коледните празници, е идеалният миг за сходна изненада, твърди " Шоу ".

И макар че Рачков постоянно се майтапи с тематиката, май е почнал съществено да се позамисля. „ Двамата се обичат от години и вместо непрекъснато да пишат, че ще се разделят, е време да ги оженят ”, споделя през усмивка един от приятелите на тв водещия. И прибавя, че Мария един път се издала, че доста би желала да има сантиментална женитба край брега на морето.

Наскоро в тв посещение, сходно на половинката си, и Игнатова се пошегува, че считат да се женят през седмица, а мотив за закачката бяха изявления от лятото, в които се твърдеше, че двамата са се оженили скрито по време на почивката си в Тоскана, Италия.

Припомняме, че Рачков и Мария се събраха неотдавна след едногодишна разлъка и в този момент наподобяват по-влюбени отвсякога. Често се държат съвсем като младежи по улиците, а профилите им в обществените мрежи преливат от любовни фрагменти от разнообразни празненства и ваканции. На въпрос какво най-вече харесва в Мария, Рачков, в типичния си закачлив жанр отвърна: „ Хубава, образован човек. Мария е човек, с който мога да повеждам разговор, с Мария мога да поддържам връзка, Мария има височина, талия, ханш… Обичам да поддържам връзка и да си споделям с нея. ”

Неотдавна се заприказва даже, че русокоската е бременна – което към този момент тя опровергава мълчешком, демонстрирайки неотдавна повече от съвършена фигура на последното празненство, което провежда продуцентът Маги Халваджиян.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР