Трима лидери на чуждестранни престъпни групи са били заловени в

...
Трима лидери на чуждестранни престъпни групи са били заловени в
Коментари Харесай

Турция залови трима престъпни босове, издирвани от Интерпол

Трима водачи на задгранични незаконни групи са били хванати в Алания и Истанбул, заяви министърът на вътрешните работи на Турция Али Йерликая, представен от частната турска медия НТВ. 

Единият от хванатите е търсен с червен бюлетин от Интерпол водач на формация, занимаваща се с търговия на опиати в Полша. Той е бил хванат в Алания, окръг Анталия. Групата е транспортирала огромни количества опиати от Мароко в Италия и Испания, а оттова в по-малки количества и до други европейски страни.

В квартал Фатих в Истанбул е бил хванат различен търсен от Интерпол с червен бюлетин водач на формация за измами и противозаконни действия в Китай. 

Също в Истанбул, в квартал Бейоглу, е бил арестуван и обвинен, който е избягал по време на полицейска интервенция в Германия за залавяне на 1 звук кокаин. 

Тримата нарушители са хванати в границите на интервенция с кодово име „ Кафез-21 “ (KAFES-21 ”), ръководена от районните дирекции за битка с трафика на опиати в Анталия и Истанбул и Дирекцията за границите и битката с трафика на бежанци, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР