Трима канадци си помислиха, че ще избягат лесно, когато натовариха

...
Трима канадци си помислиха, че ще избягат лесно, когато натовариха
Коментари Харесай

Три крадци отмъкнаха масло на стойност 1000 долара от канадски магазин за хранителни стоки

Трима канадци си помислиха, че ще избягат елементарно, когато натовариха количката си в магазина за хранителни артикули с масло и изхвърчаха през вратата, без да платят.

Но полицията в Гуелф, Онтарио, беше на крачка и разруши непохватните крадци на масло, преди да съумеят да се укрият с богатата си, кремообразна плячка.

Малко преди 16:00ч. в навечерието на Бъдни вечер служителите на реда реагираха на магазин за хранителни артикули, където двама мъже бяха видяни да поставят каса масло в пазарска количка и да я носят в кола, която ги чакаше извън.

При инспекция на околните паркинги на други компании ченгетата видяха същата кола, паркирана пред различен хранителен магазин. Те арестуваха двамата мъже, пасажери в автомобила, дружно с трети мъж, който се приближи до служителите на реда, когато излезе от магазина.

В известие за вести полицията на Гуелф сподели, че очевидец е съобщил, че е видял третия мъж да изоставя количка тъкмо пред магазина. Когато разкрили и ревизирали количката, тя съдържала още...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР