Трима жители на ромския квартал "Нов път" са задържани с

...
Трима жители на ромския квартал "Нов път" са задържани с
Коментари Харесай

Трима роми са задържани за жестокия побой над младо семейство в центъра на Видин

Трима поданици на ромския квартал "Нов път " са арестувани с мярка за неотклонение "задържане под стража ", а жена е с мярка "подписка ", за осъществен побой над млад мъж и фамилията му в центъра на Видин.

Подробности за случая показаха през днешния ден пред медиите шефът на ОД на МВР-Видин старши комисар Петър Коцин, заместител апелативен прокурор на АП-София Галя Маринова, окръжният прокурор Ваня Ненкова и районният прокурор Илияна Целова.

Жесток побой над млад мъж с деца във Видин

Инцидентът е станал на 16 май, а ден по-късно всичките 4-ма причинители, които са семейство, са арестувани, заяви Петър Коцин.

Установено е, че на 15 май потърпевшият млад мъж, дружно със брачната половинка си и двете си деца, които са под година, са излезли на разходка. При маневра на първокласен автомобил против тях е зародила заплаха от случай и мъжът е направил забележка на водача. Последвали са закани от водача на автомобила. На идващия ден фамилията с двете деца е било нападнато от трима мъже/сред които е разпознат водача на автомобила/ и жена, като потърпевшият е удрян с дървени палки и бокс, до момента в който е държал детето. Въпреки намесата на инцидентен минувач четиримата са траяли да нанасят удари и закани по отношение на потърпевшия, заяви окръжният прокурор Ваня Ненкова.

Главният прокурор даде обещание битовата престъпност доста да намалее

Благодарение на бързите и съответни ограничения на полиция и прокуратура причинителите са арестувани, а крайният резултат е приложената мярка за неотклонение по отношение на трима от тях, сподели заместник-апелативен прокурор на АП-София Галя Маринова. Тя уточни, че за март и април 2020 година са формирани 69 досъдебни производства на територията на област Видин, касаещи битовата престъпност, и данните са сходни със същия интервал на предходната година.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР