Трима души загинаха, а двама пострадаха при тежка катастрофа край

...
Трима души загинаха, а двама пострадаха при тежка катастрофа край
Коментари Харесай

Трима души загинаха в тежка катастрофа край Търговище

Трима души починаха, а двама пострадаха при тежка злополука край Търговище, оповестиха от прокуратурата, написа Dariknews.
Произшествието е станало към 20:00 часа на 21 март, на пътя Ковачевци-Попово. Причините за случая се обясняват. При излизане на товарен автомобил от крайпътна отбивка се е стигнало до конфликт с кола, движеща се в същата посока.
На място са умряли трима души - две дами на възраст 24 и 70 година и мъж на 45 година Тежко е потърпевша е 21-годишна жена, която е настанена в болница - с заплаха за живота.
25-годишният лидер на лекия автомобил е получил фрактури на двете ръце. Леко са потърпевши водача на камиона на 66 година и неговият 57-годишен сателит. Направените проби за приложимост на алкохол и наркотични субстанции на двамата водачи са негативни.
По-младият мъж е недееспособен лидер, а лидерът на товарния автомобил е професионален водач. Извършен е оглед на местопроизшествието, конфискувани са материални доказателства, назначени са съдебно-медицинска и авто-техническа експертизи, разпитват се и очевидци на случая.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР