Трима души са задържани при спецакция в еротик-бар в Слънчев

...
Трима души са задържани при спецакция в еротик-бар в Слънчев
Коментари Харесай

Спецакция в еротик-бар в „Слънчев бряг”, задържаха трима за трафик на хора

Трима души са арестувани при спецакция в еротик-бар в „ Слънчев бряг ”. Това оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи – Бургас, представени от „ Фокус ”.
При инспекцията на обекта, ситуиран в централната част на курорта, са открити 10 девойки на възраст над 18 години от цяла България. Някои от тях работили на трудов контракт, като танцьорки, само че при извършените процесуално-следствени дейности е установено, че главната цел на девойките и заведението е даване на полови услуги против възнаграждение. Намерени са пространства, особено оборудвани за задачата, ситуирани в заведението, в които по време на профилираната полицейска акция са открити и клиенти, ползващи полови услуги от девойки. Установено е, че минималната сума за полова услуга е 100 лева, само че същата е могла да се промени по преценка на момичето в по-голям размер.

Съдържателят на заведението – 50-годишен пловдивчанин, е задържан. Другите арестувани са индивидът, който набирал и приемал девойки, предоставящи полови услуги против обещания и предоставяне на парични облаги, и 33-годишна поморийка, работеща публично като барман в обекта. Тя управлявала активността и се също се занимавала с набиране и приемане на девойки за полови услуги. След това отчитала паричните суми, заработени от девойките на 50-годишния пловдивчанин.

Част от работещите в еротик-бара девойки са разпитани в качеството на потърпевши от трафик пред арбитър от Несебърския областен съд. На съдържателя е повдигнато обвиняване и го грозят от 3 до 10 години отнемане от независимост и санкция в размер от 10 000 до 20 000 лева, като периода на задържането му е продължен на 72 часа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР