Трима души и домашно куче са загинали при пожар в

...
Трима души и домашно куче са загинали при пожар в
Коментари Харесай

Трима души и куче загинаха при пожар в шотландски хотел

Трима души и домашно куче са починали при пожар в хотел рано тази заран, заяви " Мирър ".

Гостите са били евакуирани от хотел " Ню Каунти " в Пърт, Шотландия , когато алармата е била задействана към 5:00 часа сутринта, а към мястото са се отправили спешни екипи.

Полицията в Шотландия удостовери, че трима души и едно куче са починали при нещастието тази заран, която провокира взаимно следствие с шотландската пожарна и избавителна работа.
 
WATCH: Reports.

Three people were killed in an early morning fire at the New County Hotel.

At about 05:10 a.m., emergency services including 21 ambulance crews and nine fire trucks were dispatched to the New County Hotel on County Place.
— Gurbaksh Singh Chahal (@gchahal)

Главен контрольор Фил Дейвисън съобщи: " Мислите ни са напълно със фамилиите и околните на починалите в този доста сложен за всички миг. Продължаваме с нашите следствия, с цел да установим всички условия на случилото се, и чиновниците организират взаимно следствие с шотландската пожарна и избавителна работа. "

Guests evacuated as fire takes hold at hotel
— BBC News (UK) (@BBCNews)

Службите за незабавна помощ, в това число 21 екипажа на коли за спешна помощ и 9 пожарни автомобила, бяха извикани в парцела на площад " Каунти ". По-рано полицията на Шотландия удостовери, че гостите са били евакуирани от хотела в центъра на града.

BREAKING: Three people and a dog are understood to have died after a fire at a Perth hotel.
— The Courier (@thecourieruk)

В резултат на изключителната обстановка бяха отцепени редица пътища в центъра на града. Службите за незабавна помощ са участвали на място и е открита гибелта на трима души. На няколко други лица е оказана помощ с леки пострадвания от Шотландската работа за спешна помощ.

Гостите на хотела и двама души от прилежащ жилищен блок са били евакуирани. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР