Трикратният световен шампион по снукър Марк Уилямс се класира убедително

...
Трикратният световен шампион по снукър Марк Уилямс се класира убедително
Коментари Харесай

Марк Уилямс и Нийл Робъртсън прескочиха първото препятствие в Престън

Трикратният международен първенец по снукър Марк Уилямс се класира безапелационно за четвъртфиналите на “Шампионата на играчите” след 6:2 над Алистър Картър в Престън. В другия конфликт от следобедната сесия Нийл Робъртсън пък също стигна до идната фаза след 6:3 над Джо Пери.

The @nr147 makes it through to the QF of the 2019 @Coral Players Championship!

The man in form meets Mark Williams on Thursday afternoon!#CoralSnookerSeries pic.twitter.com/VfnRbOFtRn
— World Snooker (@WorldSnooker) March 5, 2019
Уилямс изглеждаше в чудесно положение край зеленото сукно и осъществя брейкове от 118, 131, 70 и 79, с цел да си проправи път през първото затруднение. “Ако играя по този начин, имам късмет да печеля купата. В предходните месеци играех повече голф и пиех доста бира, тъй че нямах опрощение за провалите. Но в последно време упражнявам много повече и няма да пропущам никакви шампионати до края на сезона. Виждам, че през последните няколко седмици тренировките се отразяват и формата ми се възвръща”, показа Уелския змей след срещата.

Именно Робъртсън ще бъде идващият конкурент на Уилямс в четвъртфиналния конфликт, като австралиецът е измежду любимците за оценката в Престън. Вчера пък осминафиналите прескочиха Рони О’Съливан и Марк Алън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР