Трикратният европейски клубен шампион Интер ще организира за първи път

...
Трикратният европейски клубен шампион Интер ще организира за първи път
Коментари Харесай

Inter Academy Camp за първи път в България

Трикратният европейски клубен първенец Интер ще провежда за първи път в България детски футболен лагер. „ Нерадзурите “ подписаха контракт за партньорство със Сдружение „ Бъдеще посредством спорт “ и ще дадат опция на децата у нас да се допрян до магията, която през годините усетиха светила като Роналдо, Баджо, Санети, Креспо, Виери, Батистута, Ибрахимович и още куп други международни звезди.

В края на този месец – на 30 януари, представители на 18-кратния притежател на Скудетото ще дойдат в столицата, където взаимно със Сдружение „ Бъдеще посредством спорт “ ще дадат публична конференция в столичния хотел “Downtown”. На нея ще бъдат разкрити повече елементи към идния това лято първи камп на Интер у нас, както и по отношение на бъдещите проекти на сътрудниците.

Първото издание на Inter Аcademy Camp в България ще се състои през втората седмица на месец юли - от 10-и до 15-и, в град Бяла, област Варна. Подобно огромно събитие не е нещо ново както за китното градче на Българското Черноморие, по този начин и за Сдружение „ Бъдеще посредством спорт “ и Община Бяла. Миналото лято – от 1-ви до 6-и август, двете страни си партнираха сполучливо при организацията на Milan Junior Camp Бяла 2017, в който присъединяване взеха 122 деца от страната и чужбина.

Повече информация за събитието можете да откриете на формалния уебсайт на събитието - http://ftsport.org/intercamp, както и на Facebook-страницата - https://www.facebook.com/intercampbulgaria
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР