Триизмерната анимация "Тайната на Коко", която започва с късометражния филм

...
Триизмерната анимация "Тайната на Коко", която започва с късометражния филм
Коментари Харесай

Анимацията "Тайната на Коко" заедно с "Коледа с Олаф" привлякоха най-много зрители

Триизмерната анимация "Тайната на Коко ", която стартира с късометражния филм "Замръзналото Кралство: Коледа с Олаф " притегли най-вече фенове за миналия уикенд, сочат систематизираните данни от киносалоните. Историята на дребния Мигел, който желае да стане популярен музикант, само че попада в Земята на мъртвите и оттова стартират приключенията му, е гледана от 13 770 фенове и има 127 848 лв. от билетите им за първите три дни у нас.

На втора позиция е основаният по комиксите на DC Comics "Лигата на справедливостта ". Разказът за обединените сили на Батман, Жената-чудо, Киборг, Аквамен и Светкавицата, които би трябвало да избавят човечеството, е към този момент 10 дни на екраните у нас и за това време са го гледали 46 565 фенове и има 500 788 лв. от билетите им.

Трето място в топ 10 е за българския "Възвишение ". Филмът, основан по романа на Милен Русков, е от 17 дни на екраните у нас, като за това време и предпремиерните му прожекции регистрира 96 771 фенове и има 802 012 лв. доходи.

Четвърто място е за втората премиера от предишния уикенд - комедията "Палави мамчета по Коледа ". Стресът по време на подготовката на коледните празници на Ейми, Карла и Кики, които също така би трябвало да посрещат и майките си на посетители, гарниран с доста комични обстановки, е гледан от 10 003 фенове и има 98 916 лв. доходи за първите три дни у нас.

Пето място е за "Убийство в Ориент експрес ", основан по световноизвестния разказ на Агата Кристи, филмиран за първи път при започване на 70-те години на предишния век. Разследването на ликвидиране в движещата се първокласна комбинация от Истанбул до Западна Европа от детектива Еркюл Поаро е към този момент 17 дни по екраните у нас и за това време има 49 351 фенове и 423 619 лв. доходи.

На шесто място е европейската анимация "Синът на Голямата стъпка ". Търсенето на изгубения татко от младежа Ада е гледано от 26 707 фенове и има 249 834 лв. доходи за 17-те дни у нас.

Седмо място е за триизмерния екшън "Тор: Рагнарок ". Продължението на "Тор: Светът на мрака " с Том Хидълстън, Крис Хемсуърт, Антъни Хопкинс, Марк Ръфало, Кейт Бланшет, Джеф Голдблъм, Кърл Ърбан, Бенедикт Къмбърбач е от месец на екраните у нас и за това време има 106 712 фенове и 1 163 758 лв. доходи от билетите им.

Осма позиция е за екшън-фантастиката "Геобуря ". Филмът, който споделя за времето, в което метеорологичните феномени ще са под цялостен надзор, както и това до каква степен може да стигне с потреблението му като оръжие, е от месец и половина на екраните у нас и е гледан от 55 766 фенове и има 586 655 лв. доходи.

На девето място е трилърът "Пъзелът ". Осмият подред филм в стилът на серийния палач Джон Кремър е гледан от 27 324 фенове и има 216 567 лв. доходи за месец на екраните у нас.

Десето място е за престъпната история на братя Коен "Райско кътче в Ада ". Сатиричната драма в средноамериканското градче Субърбикон, където се сблъскват расистки митинг и добре премислено ликвидиране поради застрахователно обезщетение, е от 10 дни на екраните у нас, като е гледан от 2 812 фенове и има 25 635 лв. доходи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР