Три състезателки на Славия записаха дабъл-дабъл, а белите победиха Рилски

...
Три състезателки на Славия записаха дабъл-дабъл, а белите победиха Рилски
Коментари Харесай

Славия победи Рилски с добра разлика

Три състезателки на Славия записаха дабъл-дабъл, а " белите " победиха Рилски състезател с безапелационното 91:64 (17:19, 30:17, 23:11, 21:17) и завоюваха за трети път в първата четворка на баскетболното състезание на България за дами. " Белите " са с 11 точки и изостават с по две от водачите Монтана и Берое, които играят по-късно през днешния ден.

Рилски състезател, който беше изгубил всичките си седем мача досега, поведе за първи път в резултата 5:34 минути преди края на първата четвъртина с панер на Клаудия Пенкова. Тя вкара тройка секунди по-късно и гостите поведоха с 16:12, с цел да завършат първата четвъртина с задатък от две точки. Славия обаче обърна резултата при започване на втората част, а след серия от 13:2 дръпна доста и приключи полувремето с преднина от 11 точки. Рилски състезател означи единствено 11 против 23 получени точки през третата част и нещата не се трансформираха радикално в последната. По този метод отборът от Самоков остана надалеч от останалите три тима в четворката. А

нтония Филипова приключи с 23 точки и завоюва 13 битки, а други две славистки също записаха дабъл-дабъл. Естер Мичева вкара 18 точки и завоюва 12 битки, а Емилия Янчева се регистрира с 18 пункта и 10 битки.

За Рилски състезател най-резултатна бе Пенкова с 18 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР