Три много важни домакински мача предстоят на ОФК Пирин в

...
Три много важни домакински мача предстоят на ОФК Пирин в
Коментари Харесай

Радуканов: Чакат ни три много важни мача

Три доста значими домашен мача предстоят на ОФК Пирин в идните 10 дни. Днес " орлетата " домакинстват на Славия от 20:00 на ст. " Христо Ботев " в директен дуел за избавление или място в Европа. Във вторник, от 17:30, пиринци играят още веднъж вкъщи против Черно Море, а идната неделя посрещат Витоша Бистрица, още веднъж в 17:30.

" Много значими мачове за нас, както и за противниците. Ако сме всички дружно – тим и аудитория, нищо не пречи да ги спечелим и осигурим присъединяване на Пирин в Първа Лига и през идващия сезон. В най-хубавия ни мач до в този момент, против ЦСКА-София, бяхме дружно и въодушевени момчетата играха на доста високо равнище. Дано и в този момент да е по този начин. ", изясни на Милен Радуканов.

В състава на Пирин е доста евентуално да попадне гений от набор 2003, който съумя да впечатли треньорския щаб през седмицата. " Имаме малко проблеми – с Петър Христов и Тодор Паланков, само че ще вземем 19 души на лагер, и който е подготвен ще влезе в игра ", сподели още експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР