Три лъжички на ден и ще възстановите косата си Косата е

...
Три лъжички на ден и ще възстановите косата си
Косата е
Коментари Харесай

Три лъжички на ден и ще възстановите косата си

Три лъжички дневно и ще възстановите косата си

Косата е част от физическата прелест както при мъжете, по този начин и при дамите. Повечето от тях са в непрекъснато търсене на средство за блестяща коса, защото това усъвършенства външния тип и основава по-добър естетически облик. Независимо от това, огромен % от хората би трябвало да се борят с косопад, който е един от най-честите и сложни за лекуване проблеми с косата.

Нормално е да губите от 50 до 100 косъма всеки ден, като част от процеса на възобновяване на организма. Въпреки това, от време на време загубата на коса може да бъде толкоз забележима, че започваме да виждаме измененията.

Предотвратете алопеция с това естествено лекарство – балсам за възобновяване на косата, който работи и е на ниска цена.

Хранителната му стойност е скъпа. Заслужава си да употребявате тази маска за коса, тъй като ще получите следните преимущества: витамин Е, К, С, В1, В2, В6, желязо, калий, магнезий, фосфор и мед.

Необходими съставки:
– банан
– яйце (имате потребност единствено от жълтъка)
– една лъжица органически естествен мед
– половин чаша тъмна бира.

Начин на подготвяне:
– Сложете всички съставки в блендер.

– Разбийте за минимум 40 секунди, с цел да постигнете текстурата на олио.

– Когато нанесете сместа върху косата, би трябвало незабавно да покриете тази област с найлонова торбичка, с цел да сте сигурни, че топлината в тази област е непокътната и прониква добре в дермата.

– След 12 часа можете да измиете косата си.

Препоръчва се да вършиме тази маска най-малко един път седмично, с цел да постигнете оптимален резултат от това средство.

Следвайте тези инструкции, с цел да имате здрава коса:
– Използване на сешоар от разстояние. За да се избегне термичната експанзия, която може да повреди косата, се предлага да се употребява сешоар на разстояние и без задържане на топлата бликам в една точка. Ако е допустимо, по-добре подсушете косата си леко с забрадка.

– Избягвайте радикални диети за намаляване, защото те могат да причинят дефицит на хранителни субстанции и, затова, загуба на коса.

– По време на промяна на сезоните се изисква специфична грижа за косата. Когато сезонът се смени, изключително през есента, косата пада по-често, като листата на дърветата. За да спрете косопада би трябвало да прилагате козметични процедури.

– Избягвайте пушенето
Тютюнът изсушава кожата и отслабва косата. Ето за какво се предлага да пиете от литър и половина до два литра вода дневно.

– Подобрете диетата си
Необходим е комплекс от витамини А и В, съдържащи се в зърнените и зелените бобови растения, пшеничения зародиш и бирената квас. Също по този начин се предлагат млечни артикули, обогатени с витамини.

– Масажирайте скалпа
Това засилва мастните жлези, кръвообращението в засегнатата област и благоприятства растежа на косата.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР