Три дами - журналистите Галя Щърбева, Анна-Мария Конова и Вероника

...
Три дами - журналистите Галя Щърбева, Анна-Мария Конова и Вероника
Коментари Харесай

Нежната сила, с която жените променят света: „Напиши ми Edna… история“

Три дами - публицистите Галя Щърбева, Анна-Мария Конова и Вероника Димитрова - описаха за ежедневните провокации на журналистическата специалност на първото от поредност специфични събития на Edna.bg.

Те разкриха какъв брой храброст е нужна, с цел да бъдат открити стойностните истории . А магията на писането се крие в любовта към думите и силата, която носят пишещите дами.
 публицисти
Журналистика е забавна специалност, само че изисква много жертви, а постоянно феновете не допускат какъв брой доста старания и труд стоят зад репортажите, споделиха те. Трите дами открехнаха завесата на специалността и описаха любопитни, трогателни и комични истории. Спомниха си и за моментите, които са ги предиздвикали да се натъжат и разплачат, както и моментите, в които са се смели от сърце. Защото надали има по-голяма буря и мощ от Edna пишеща жена!

Водещ на събитието беше Ники Василковски , който очарова публиката и също показа забавни истории от своя професионален опит.
 Ники Василковски,
Гостите на събитието бяха едни от най-обичаните и четени създатели на Edna.bg, редица известни персони, както и част от читателите на уеб страницата.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР