Третата парламентарна сила - БСП, се яви на консултации при

...
Третата парламентарна сила - БСП, се яви на консултации при
Коментари Харесай

Нинова пред Радев: Бихме подкрепили правителство на Слави, ако направи ревизия на кабинета Борисов

Третата парламентарна мощ - Българска социалистическа партия, се яви на съвещания при президента Румен Радев. Той се срещне с шестте показани в Народно събрание партии, преди да стартира връчването на мандатите за сформиране на държавно управление.
„ Хилядите български жители, които ви поддържаха и на тези избори, свързват с вас вярата си за по-социална, солидарна и обективна България.

И второ - вашият дълготраен опит и обичаи в парламентаризма са извънредно значими за намиране на баланс ”, приветства партията президентът.
 Партията на Слави: Няма да вършим коалиция с ГЕРБ, Българска социалистическа партия или Движение за права и свободи Партията на Слави: Няма да вършим коалиция с ГЕРБ, Българска социалистическа партия или Движение за права и свободи
Заместник-председателят на " ИТН " (ИТН) Тошко Йорданов сподели след консултациите при президента Румен Радев, че партията ще об...
" Ние имаме поредна политика ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. По думите ѝ те няма да поддържат държавно управление на ГЕРБ .
" Този модел на ръководство би трябвало да завърши ", добави тя. Според нея обаче биха дали поддръжката си за такова на " ИТН ", само че при избрани условия.
" което да изготви нови изборни правила, държавно управление, което ще работи и осъществя Плана за резистентност ", сподели Нинова.
" Ако решите да връчите трети мандат и той е при нас, то тогава ще съберем груповите органи на партията и ще решим какво да вършим ", безапелационна бе Корнелия Нинова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР