Треньорската професия във футбола е една от най-стресиращите изобщо в

...
Треньорската професия във футбола е една от най-стресиращите изобщо в
Коментари Харесай

Емоционално куче стана хит в социалните мрежи, помагайки на карантинирания треньор на Кьолн по време на мач

Треньорската специалност във футбола е една от най-стресиращите въобще в света на спорта и това си проличава доста по реакциите на Щефан Баумгарт, който се наложи да изгледа срещата на своя Кьолн против Фрайбург през уикенда вкъщи, тъй като бе подложен под карантина след заразяване с COVID-19. На помощ обаче му се притече фамилният домакински любим, който стана шлагер в обществените мрежи след изявите си по време на футболната среща.

Една от дъщерите на Баумгарт тайничко снима татко си, до момента в който е заставен да гледа мача по малкия екран. Причината е, че той е извънредно прочувствен човек, който гори в играта дружно със своите играчи.

Никой обаче не чака, че кучето ще се трансформира в основен воин на видеото, което по-късно се появява в TikTok.

Животинката реагира прочувствено на всяко едно деяние на стопанина си, като даже в даден миг се качва на гърба му и стартира да го масажира.

Сцената стигна чак до крайбрежията на Съединени американски щати, където може и да не се интересуват толкоз от така наречен „ сокър “, само че сходни видеа сигурно ще усилят фенската маса на спорта и в далечния завършек на света.

Междувременно Кьолн печели срещата с Фрайбург с 1:0.

Here's how a dog calmed a ranting soccer coach. CNN's Jeanne Moos reports.
— CNN (@CNN)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР