Треньорите на отборите от Националната хокейна лига (НХЛ) ще трябва

...
Треньорите на отборите от Националната хокейна лига (НХЛ) ще трябва
Коментари Харесай

НХЛ задължава треньорите да носят маски по време на мачовете

Треньорите на тимовете от Националната хокейна лига (НХЛ) ще би трябвало да носят маски по време на мачовете. Това се показва в протоколите за сигурност, оповестени на формалния уебсайт на Лигата.

Също по този начин обновените протоколи за сигурност на НХЛ, свързани с ковид, не разрешават на притежателите на клубове да организират персонални срещи с играчи и представители на треньорския щаб и не повече от 50 души могат да пътуват за мачовете на тима като посетител. Хокеистите се приканват да не посещават заведения за хранене, питейни заведения и клубове, както и да не канят непознати в дома си.

От длъжностните лица в медицинския щаб се изисква да проведат отдалечена среща с играчите и чиновниците преди откриването на подготвителните лагери, по време на която би трябвало да бъдат обяснени всички съществуващи протоколи за сигурност. Правилата са контрактувани сред Лигата и Асоциацията на играчите в НХЛ и са усъвършенствани спрямо протокола за плейофите 2019/2020, които се играха в "балони " в Торонто и Едмънтън.

Новият сезон в НХЛ ще стартира на 13 януари, тимовете ще изиграят 56 мача вместо 82 през постоянния сезон. 16 тима ще продължат към плейофите, а финалите за Купа "Стенли " ще се проведат в обичайния формат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР