Треньорите на Манчестър Юнайтед се надяват да подновят тренировките с

...
Треньорите на Манчестър Юнайтед се надяват да подновят тренировките с
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се готви да поднови тренировки

Треньорите на Манчестър Юнайтед се надяват да възобновят тренировките с футболистите през идващия месец, само че имат и някои аварийни разновидности, в случай че карантината бъде продължена, съобщи асистентът на Оле Гунар Солскяер - Киърън Маккена.

Covid-19 пандемията " хвана " тима в серия от 11 следващи мача без загуба във всички шампионати и от управлението са сигурни, че инерцията няма да бъде изгубена.
По време на карантината всички футболисти на Юнайтед упражняват по особено готови стратегии по домовете си.

" Да чукаме на дърво, сега се приготвяме за разхлабване на спешните ограничения и вероятно възобновяване на тренировките. Работим по този проект, само че имаме и аварийни ", сподели той за United app и добави, че Висшата лига би трябвало да бъде приоритет пред купата на ФА и други шампионати.

" Разбира се, че шампионата би трябвало да бъде приоритет при сходни къси периоди. Вече сме го дискутирали. ФА Къп е доста значим шампионат за страната и клуба ни, само че графикът е доста сбит. За момента наподобява, че и европейските шампионати ще стартират някъде през август. Това прави календара още по-тежък”.

" Футболистите ни поддържат кондиционно равнище и сигурно упражняват доста повече, в сравнение с през паузите сред сезоните, тъй че ние не чакаме да изгубят целия темп. В момента се готвим за обстановка, в която ще имаме доста малко време за тренировки преди подновяването на шампионата. Може би към три седмици ", уточни той, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР