Треньорът на волейболния Левски - Владимир Николов даде интервю за

...
Треньорът на волейболния Левски - Владимир Николов даде интервю за
Коментари Харесай

Владо Николов: Винаги избирам България, радвам се, че се върнах

Треньорът на волейболния Левски - Владимир Николов даде изявление за вестник " Труд ". Ето главните акценти от изявлението му:

Със брачната половинка ти Мая изглеждате по този начин, като че ли в никакъв случай не се карате. Случва ли ви се да имате спорове и на каква тематика най-често спорите?
- С Мая спорим всекидневно, на всевъзможни тематики. Не знам за какво оставяме такова усещане, че не е по този начин, само че ние сме безусловно обикновено семейство със своите мощни и слаби моменти. Дискутираме защо ли не - от храната до това какъв филм ще гледаме и къде ще вървим на отмора, само че не се караме.

Имаш ли към този момент мотиви да се гордееш с Александър и Симеон, които упражняват волейбол?
- Повод да се гордееш с детето ти постоянно има - освен, като играе волейбол, а и като рисува и прави други неща. Хубаво е да намираме мотив за това безусловно всеки ден, тъй като за децата е значимо да се усещат обичани и оценени от родителите си. Като са побеждавали, като са имали представления и като са носели положителни оценки, или като са били положителни - ние постоянно демонстрираме, че сме горди с тях. За мен е значимо да са обичани и оценени преди всичко в фамилията си и бих желал да станат едни почтени българи.

 Владо Николов изгони от Левски скандалния Спас Байрев
Владо Николов изгони от Левски скандалния Спас Байрев

" Това, което се случи е в цялостен прорез с разбиранията ми за професионализъм ", разяснява президентът на " сините " Владимир Николов

Защо избра да се върнеш, откакто ти се състезаваше дълго време в чужбина?
- Тук е по-хубаво. В България има повече благоприятни условия сега и тук се усещам на мястото си. Камъкът си тежи на мястото.

Кое беше най-голямото предизвикателство съгласно теб, след края на спортната ти кариера?
- Предизвикателство, което продължава и сега е да се приспособявам към новата си функционалност на началник и треньор и да спра да мисля, като играч.

 Владо Николов се ядосва: Правим неточности, които са несъответстващи
Владо Николов се ядосва: Правим неточности, които са несъответстващи

" Трудно ми е да преценява за какво, на подготовка нещата са по-различни "

Един ден би ли написал автобиография?
- Биография може и да има, написана от някой различен.

Какво те вълнува най-вече отвън спорта?
- Честно, сега ме вълнува единствено и само спортът и това, че тимът не върви, както желая и би трябвало да положа изпитание, с цел да намерим решение на рецесията.

Най-ценният урок?
- Животът е скъп и би трябвало да му се радваме, да изживяваме и да се любуваме на мига. Животът е прелестен и методът, по който възприемаме заобикалящата среда, зависи единствено и само от нас.

 Снимка 279489
Източник:

Вярата оказва помощ ли ти в сложни моменти?
- Много обширна тематика, аз съм кръстен - православен, само че в общи линии най-силно имам вяра в това, че ние имаме опцията да намерим положителен излаз от рецесията и от казуса, който е пред нас.

Любимата мисъл?
- На Левски: " Дела трябват, а не думи! ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР