Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич за трети път

...
Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич за трети път
Коментари Харесай

Саша Илич все още не познава какво е победа срещу Лудогорец, въпреки че има шест мача срещу орлите

Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич за трети път ще срещне Лудогорец в ролята си на ментор, като до момента в два случая през сезона отстъпи на разградчани. Това обаче надалеч не са единствените конфликти на младия сръбски експерт с " орлите ", като той има и 4 дуела против тях като футболист. Но в нито една от тези 6 срещи наставникът на “червените ” не е усетил усета на успеха, като през днешния ден получава седма опция да надделее против Лудогорец.
 Финален епизод от борбата за купата сред Лудогорец и ЦСКА - София

 Финален епизод от борбата за купата сред Лудогорец и ЦСКА - София


Саша Илич два пъти е гостувал на " Хювефарма Арена " като състезател на Партизан, като в общо четирите си мача против разградчани с черно-бялата фланелка има доста отрицателен баланс - 2 равенства, 2 загуби и 2 отпадания. Срещите на сърбина с Лудогорец идват през 2013-а и 2014-а година, когато в две поредни акции жребият в предварителните кръгове на Шампионската лига събира Партизан и “орлите ”.

Саша гостува за първи път в Разград на 31 юли 2013, като извежда Партизан с капитанската лента. Той остава на терена 82 минути, само че не съумява да помогне на отбора си, който губи с 1:2. Лудогорец печели и реванша в Белград с 1:0, а Илич още веднъж стартира като титуляр.

Година по-късно черно-белите са жадни за реванш, само че не получават подобен, макар че не губят. След атрактивно 2:2 в сръбската столица Илич и компания стигат единствено до 0:0 в Разград и за втора поредна година прекланят глава пред първенеца на България поради към този момент отпадналото предписание за голове на непознат терен.

Близо десетилетие по-късно Саша получи нов късмет за реванш против Лудогорец, само че досега към този момент пропусна две такива благоприятни условия, като общият му баланс се утежни още повече - към този момент има 4 провали и 2 равенства в шестте си срещи с орлите. Днес Илич ще направи седми опит да победи разградчани. Направи ли го, сигурно ще заличи най-малко последните си две загуби от този противник.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР