Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич коментира всичко интересно около клуба

...
Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич коментира всичко интересно около клуба
Коментари Харесай

Крушчич призна за Али Соу и целта пред ЦСКА за лагера

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич разяснява всичко забавно към клуба преди заминаването на тима за първия лагер, който ще се организира в турския курорт Анталия. Наставникът приказва за Али Соу, наблягайки, че няма желание да се разделя с гамбийския нападател, а също по този начин за него е по-добре да остане на „ Армията” и да продължи да бележи голове.

„ Добре е, тъй като пътуват всички играчи. Там се причислява и Рафаел Енрике. Не значи, че Али Соу ще си върви, откакто взехме Ахмед Ахмедов. Няма да е прелестно да се разделим с Али, само че във футбола всичко е допустимо. Аз имах диалози с шефовете и няма такива неща, към този момент няма подобен проект. Аз желая той да остане в ЦСКА и за него е добре да продължи по този начин”, призна Крушчич.

„ Митко Митков е млад и надарен и има бъдеще. За млад състезател е най-лошо да не играе. С негово единодушие взехме решение да отиде в Дунав и да играе там непрекъснато. Ако не играе постоянно, това е проблем. ЦСКА разчита на него и мисля, че това е най-хубавият вид за него”, продължи сърбинът.

„ Имаме потребност от нови играчи в атакуващ проект. Водят се договаряния, само че имена не желая да споделям. Предполагам, че всичко ще бъде наред, само че ще забележим. Максимум още двама играча чакаме. Не нападатели, а атакуващи играчи. Изоставаме от Лудогорец на девет точки, а той е на първо време, само че всичко може да се преобърне. Първият ни мач с Левски може да е определящ. Сега е основно да се подготвим вярно и да бъдем най-готови за първия кръг. Сега ще работим върху функционалното положение на играчите. Втората ще повишим гледането върху тактиката и ще обиграваме отбора. Ще работим във всеки аспект от играта и да бъдем още по-добри, след което да имаме жанр, който ЦСКА да е различим. Има задоволително време, което да ни стигне”.

„ Сега ще се готвим по този начин, че да изградим жанр. Глупаво е да се готвим единствено за Левски. Когато пристигна време, ще мислим по този начин, само че до тогава ще желаеме да играем добър футбол, без значение противникът. Естествено, че ЦСКА може да бие Левски, само че това е дерби и никой не знае кой ще завоюва, само че ще търсим успеха”, приключи Милош Крушчич преди заминаването на тима към Анталия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР