Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев сподели, че червените ще се

...
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев сподели, че червените ще се
Коментари Харесай

Любо Пенев: Паузата ни се отрази добре, трябва спринтираме към проблемите в националния

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев показа, че " алените " ще се борят до последно за купата в Първа лига и Купата на България. 
 Стойчо Стоев: Готови сме за мача с ЦСКА, само че в този момент мислим за Берое (видео)
Специалистът даде конференция преди утрешния мач на " армейците " с Черно море, само че не пропусна да разяснява и представянето на българския народен тим в европейските квалификации.

" Тази пауза ни се отрази добре, отсъстваха осем индивида, другите упражняваха. Отборът е подготвен. Има време до мача с Черно море, две тренировки. Оценявам, че за седем дни имаме три мача. Групата ни не е доста необятна. Има ли значение какво е моето мнение за формата на шампионата, откакто той се практикува. Може би е редно да се откри по-различен формат, само че все още не ми е на дневен ред. Може би в идващите седмици може да се намерения и да се откри по-справедлив формат, бих споделил.

Ние лесни мачове нямаме. Срещу нас всички играят оптимално стимулирани, значимото е да не подценим нито един противник. По-добре да надценим, в сравнение с да подценим. Наясно съм, че лесни мачове няма да имаме. Три мача за доста малко време имаме. Два от тези мачове са против еднакъв противник. Силите ще ги разпределим по най-хубавия метод. Работим всеки ден и съм удовлетворен от момчетата, оправят се чудесно. Не всеки ще вземе присъединяване в тези мачове, несъмнено. Поради доста аргументи решението за състава ще бъде взето преди самите мачове.

Иван Турицов пропуща поради картони, ето един. Не мога да споделям повече. Следобед имаме подготовка, на следващия ден друга, след това мач. Живи и здрави са всички, обикновено, контактен спорт. Познавам Черно море, мачът на следващия ден ще бъде друг. Защо тематиката за съдията да не ми е обичана. Просто вършим коментар. Темата ме кара се съсредоточвам върху три разновидността: първият е, че може би отново ще желае да е воин в мача, както беше в предния мач с Черно море. Вторият вид е да осаки тима с картони за идващите два мача. Третият вид е в действителност да са му обърнали внимание, че не се е показал на нужното равнище за А Група и да покаже безпристрастност да вземем за пример. Но това е минимум евентуално да се случи. Това са си мои мисли, логичен. Защо се разделих с Томас Нойберт? Аз за какво се разделих?! Питайте клуба, аз съм старши треньор, стопираме дотук.

Очаква се от мен да направя разбор на националния тим ли? Медали няма да си поставям, само че под мое управление имаше по 30 000 фенове на стадиона. За три години нещата се случиха и се случи една доста сериозна работа за равнището на играчите, които имаме. Създаде се една доста добра група, прелестни взаимоотношения, само че централата реши да се разделим.



Гледах националния тим, освен футболистите на ЦСКА. Питайте селекционера дали е удовлетворен от футболистите, които е употребявал, и от резултати. Аз мога да приказвам за ЦСКА сега. Аз имам други визии и тимовете, които управлявам играят по радикално друг метод. Просто всеки треньор си има своите визии, способи за подготовка и така нататък

Отборът с цел да тръгне, би трябвало да се създадат много промени, много промени. Има си експерти, не е моя тематика. Пак се въртим към националния тим. Доста съм сюрпризиран, че се радваме на тези две точки, веселя се на играта, с която сме спечелили тези две точки, чух много мнения. Мисля, че сме гледали разнообразни мачове, по този начин излиза, по този начин излиза. Вие също би трябвало да вземете отношение по тематиката, много години сте във футбола. Казва се, че ние сме играли ужасно, а надали не сме изгубили четири точки. Трябва да сме реалисти, би трябвало спринтираме към проблемите. Това е методът. Да тръгваме за Пловдив, а пътят да е през Перник - по този начин не става. Темите са съществени, с доста наличие, би трябвало да се вземат ограничения.

Всеки тим в първата шестица ще желае да завоюва точките и да направи добро име. Нашата цел са купата и купата, целим се най-високо. Ако печелиш точки, отиваш нагоре. Ще бъде забавно допускам. Ще има разбърквания в класирането съгласно мен. Когато има нещо към нови футболисти стане факт, тогава ще го разясня. Не е загадка, че следим разнообразни футболисти - от България и от чужбина. Тепърва ще играем още по-добре, това желаеме и към това се стремим ", сподели Пенев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР