Треньорът на ЦСКА - Любослав Пенев, даде пресконференция преди мача

...
Треньорът на ЦСКА - Любослав Пенев, даде пресконференция преди мача
Коментари Харесай

Любо Пенев: Ако някой сбърка, а ЦСКА спечели от това - прекрасно!

Треньорът на ЦСКА - Любослав Пенев, даде конференция преди мача с Берое. Трибой за купата ще има, в случай че в този кръг Левски победи първенеца Лудогорец, регистрира експертът.

" ЦСКА се намира в добра форма и надгражда. Това е, което ме интересува най-вече. Помощ от Левски за нас? По-добре е всеки да гледа себе си. Ако някой някъде сбърка и ние сме печелившите - прелестно! Но първо би трябвало да гледаме нашата работа - да побеждаваме и да печелим точки ", сподели Пенев.
 Снимка 417752
Източник:

" Първите 6 тима са на местата си напълно справедливо. Берое е сериозен тим, с положителни футболисти, с млади треньори. Искат да вършат добър футбол. В никакъв случай няма да подценим този мач против тях.

Думите ми за съдиите не са опит за напън. Аз съм с концепцията и визията, че тези хора би трябвало да са незабележими. Не е ли по-добре да гледаме мачове като тези в Европа? Не желая да ми оказват помощ, нито да ми пречат. Спираме дотук, въпреки че съм сигурен, че отново ще има мотиви да ги разясняваме ", добави той.

" Смятам, че съблюдаваме рамките на положителния звук и рамката с условия от страна на БФС. Дано и те я съблюдават... " приключи Любо.
 За ЦСКА предстоят 5 мача за 14 дни, Любослав Пенев ще би трябвало да прояви творчество
За ЦСКА предстоят 5 мача за 14 дни, Пенев ще би трябвало да прояви творчество

Сгъстената стратегия на " армейците " съвсем несъмнено ще докара до ротации в състава
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР