Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде пресконференция преди мача

...
Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде пресконференция преди мача
Коментари Харесай

Янчев: Честитя рождения ден на червено-белите сърца, Карагарен и Чочев са на линия

Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде конференция преди мача със Славия. Наставникът показа, че Бирсент Карагарен и Ивайло Чочев са на линия за столичния конфликт.

" Искам да благопожелавам рождения ден на всички " червено-бели " сърца, на всички, които обичат ЦСКА. Това е една богата история и цветущ празник на всички.

Ние срещаме един от доста положителните тимове. Не е загадка, че във Славия мина огромна част от моята кариера и мога да приказвам единствено с почитание. Част от контузените ни играчи се завръщат. Чочев е добре и тренира наедно с останалите, Карагарен също. Щастлив съм, че ще мога да разгадавам на двама съществени играчи. Ще преценим до самия мач какъв брой ще са подготвени.

Винаги, когато има една треньорска промяна, има избран подтик в тима. Очаквам да бъде позитивна настройката в Славия. Що се отнася до Загорчич, той сподели, че в действителност работи добре. Винаги, когато побеждаваме у дома, ни дава самочувствие. Зависи настройката, по какъв начин тимът ще влезе в мача, строго самостоятелно е ", сподели той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР