Треньорът на ЦСКА 1948 - Красимир Балъков, говори след победата

...
Треньорът на ЦСКА 1948 - Красимир Балъков, говори след победата
Коментари Харесай

Красимир Балъков: Опитните в ЦСКА 1948 трябва да дърпат младите напред

Треньорът на ЦСКА 1948 - Красимир Балъков, приказва след успеха с 2:0 над Беласица в контролна среща. Двубоят бе всекидневен дебют на някогашния народен селекционер отпред на " алените ".

" Играта беше от голяма важност и методът, по който говорихме с играчите и дилемите, които им бяха сложили. Срещата беше повече физическа, в сравнение с нещо друго, само че това е втора седмица на подготовка и акцентираме върху физиката ", сподели Бала.

" Срещу Беласица, който постоянно се връщаше в защита и " паркираше автбоуса ", нямаше по какъв начин да не играем повече с топката. Търсихме фланговете да сътворяваме голови положения, получиха се хубави неща, само че против подобен противник е доста мъчно да правиш доста обстановки, защото играят доста отбранително ".

" Младите играчи имат амплитуди на положителни и нетолкова положителни моменти. Опитните би трябвало да оказват помощ и да ги дърпат напред. В първите седмици множеството мачове ще играем с два тима - едно полувреме едни, второто други. Така ще забележим всички млади футболисти до каква степен са стигнали и по какъв начин може да ни оказват помощ. Всеки се вложи оптимално. Трябва да сме търпеливи ", добави той.
 ЦСКА 1948 и Краси Балъков с победа в първата контрола
ЦСКА 1948 и Краси Балъков с победа в първата контрола

" Червените " се постановиха над Беласица с 2:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР