Треньорът на Созопол Маргарит Димов говори след равенството 1:1 у

...
Треньорът на Созопол Маргарит Димов говори след равенството 1:1 у
Коментари Харесай

Треньорът на Созопол: Този резултат не ни устройва

Треньорът на Созопол Маргарит Димов приказва след равенството 1:1 вкъщи против Крумовград. Той показа, че в проектите на тима са били трите точки в мача. Специалистът похвали своите вътрешни халфове, които са играли с проблеми. 

" Този резултат не ни устройва, всички точки са значими. В проектите ни влизаха да вземем три точки през днешния ден. Загубата в Добрич беше тежка. Това беше неблагодарна загуба. Доста неща не се получиха през днешния ден. Имахме проект да играем междинна зона. До гола играхме вярно, а техният гол не ми се разяснява. Такъв гол и при юношите не може да видиш. Ние знаехме какво рискуваме. Рискувахме да играем с 12-13 футболисти целия полусезон. Това даде отражение. 

Всички полузащитници имат проблеми. Самата им игра не беше това, което могат. Благодаря им, напряко им се удивлявам. Знаех, че не могат да изкарат толкоз време, колкото изкараха. Последните смени бяха, с цел да играем с повече директни топки. Искахме да спечелим три точки, само че не ни се получи. 

Ако успеем да възстановим футболистите и бъдем свежи, нашият тим може да надиграе всеки тим. Направихме добър тим за втория полусезон. Ние може да бием на всички места, само че може и да загубим на всички места ", съобщи Димов. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР