Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, се е обадил на

...
Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, се е обадил на
Коментари Харесай

Специалния иска да възроди кариерата на Мейсън Грийнууд

Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, се е обадил на някогашния си състезател Мейсън Грийнууд, с цел да му даде късмет да се върне към огромния футбол. Талантът на Манчестър Юнайтед бе отхвърлен още през януари 2020 година, когато бе задържан, а след това му бяха повдигнати и обвинявания в опит за обезчестяване, практикуване на контролиращо и наложително държание и нахлуване над неговата другарка.

През февруари тази година обаче обвиняванията против него бяха свалени след отвод на основен очевидец по делото. Стана ясно, че това е точно неговата другарка Хариет Робсън, която още веднъж се събра с Грийнууд и двамата даже чакат дете.

През 2018 година точно Специалния включи 16-годишния тогава Грийнууд в групата за предсезонното турне на Манчестър Юнайтед в Съединени американски щати. Оттогава стартира и интеграцията му в първия тим. Според " Сън " португалецът се е обадил на бащата на Мейсън, както и на самия състезател. Той му е споделил, че сега най-важното за него е да стартира да играе футбол и по-късно всички проблеми ще изчезнат.

Грийнууд е останал извънредно благополучен от това позвъняване. Сега той изчаква края на вътрешното следствие на Манчестър Юнайтед, само че е доста евентуално през идващия сезон да играе с фланелката на Рома.
 Като арабите: Манчестър Юнайтед позлатява Мейсън Маунт
Като арабите: Манчестър Юнайтед позлатява Мейсън Маунт

Футболистът ще получава 4 пъти по-голяма заплата след прехвърлянето си от Челси
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР