Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо разкри стартовия състав за

...
Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо разкри стартовия състав за
Коментари Харесай

Неманя Матич сменя Николо Дзаниоло за дербито между Рома и Ювентус

Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо разкри стартовия състав за утрешното посещение на Ювентус. Португалецът ще направи единствено една смяна спрямо предходния кръг против новака Кремонезе: вместо контузения Николо Дзаниоло ще играе Неманя Матич.

" Отборът, който играе на следващия ден, е същият, който се изправи против Кремонезе с Матич на мястото на Дзаниоло. Юве е страховит тим, който постоянно желае да завоюва Скудетото, само че това е един от 38 мача. За мен този мач не е по-различен от останалите, влизаме с нормалната рутина ", сподели Моуриньо на конференцията преди мача.

Двубоят е по-специален за нападателя на Рома Пауло Дибала, който за първи път ще излезе против някогашния си тим Ювентус, където прекара последните седем сезона.

" За някои играчи мач против някогашния тим не е нищо особено, за други е мъчно, не знам какво ще бъде за Пауло. Той има лице на дете, само че не е дете: той има доста опит, контролът на страстите му зависи от него.Отвън, наблюдавайки държанието и работата му, не съм видял нищо друго, тъй че чакам естествен мач, може би с малко страст преди и след срещата ", сподели още Моуриньо.
 Жозе Моуриньо: Играх с Лудогорец преди две години, не е елементарен тим
Жозе Моуриньо: Играх с Лудогорец преди две години, не е елементарен тим

Специалния още веднъж ще се изправи против разградчани
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР