Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти призна, че реваншът срещу

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти призна, че реваншът срещу
Коментари Харесай

Анчелоти: Реваншът с Ливърпул можеше да се превърне в клопка

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти призна, че реваншът против Ливърпул на " Сантяго Бернабеу " не е бил толкоз елементарен, колкото демонстрира резултатът. Реал завоюва с 1:0 и с общ резултат 6:2 продължава на 184-финалите в Шампионската лига.

" Двубоят беше добър, цялостен. Можеше и да бъде мач-клопка за нас, само че започнахме добре, съществено, с ясни хрумвания какво да вършим. Също по този начин приключихме добре срещата. Имаме убеденост в качествата си, може би поради това, което се случи предишния сезон.

Това ни даде голямо самочувствие и това се видя в двата мача с Ливърпул, който е доста мощен тим. Само с убеденост нямаше да стане, трябваше да приспособяваме футбола ни и би трябвало да го създадем и за четвъртфиналите, защото има три италиански тима, които никой не очакваше. Бензема получи просто удар. Това го тормози и го изкарахме, само че мисля, че той няма да има проблем да играе в неделя ", разяснява италианският експерт.
 Реал (Мадрид) - Ливърпул 1:0 в мач-реванш от Шампионската лига
Чудото не стана! Реал (Мадрид) удари Ливърпул за повторно и довърши започнатото от първия мач

Карим Бензема означи единственото попадение в мача

" Направихме добър първи мач и имахме почитание към тях в реванша. Това беше огромен дуел с доста активност. В тези мачове на високо равнище в никакъв случай не е елементарно, всички зависи от дребните елементи. Когато имаш положения, би трябвало да вкараш и ние го направихме в края. Имам лека болежка, нищо съществено. Ще отидем в Барселона с концепцията да спечелим и да се опитаме да ги настигнем ", сподели голмайсторът Карим Бензема.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР