Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде пресконференция преди утрешния

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде пресконференция преди утрешния
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Искаме положителен резултат утре, Манчестър Сити изглежда неудържим

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде конференция преди утрешния първи дуел против Манчестър Сити от полуфиналите в Шампионската лига.

" Лос бланкос " посрещат британския първенец във вторник (9 май) от 22.00 часа българско време, а Анчелоти е безапелационен, че мачът ще бъде сложен, само че все пак неговият отбор ще се стреми да извлече добър резултат преди реванша.

" Искаме позитивен резултат на следващия ден. Не желаеме да страдаме, а да играем добре. Целта е да избегнем проблемите. Това ще бъде сложен мач ", стартира наставникът на Реал.

Италианският експерт се върна и към миналогодишния конфликт с " жителите ", когато испанският отбор продължи трагично напреди и показа, че през този сезон Манчестър Сити са " по-завършен тим ". Анчелоти не пропусна да обърне особено внимание и на головата машина Ерлинг Холанд.

" Манчестър Сити е по-завършен тим от предходната година. Габриел Жезус беше доста рисков, само че друг от Холанд. Може би в този момент те се възползват повече от дългите топки, от битката за втора топка. Но стилът им е същият. Той (Холанд) е доста рисков, виждаме това, само че не е единствено той. Това е един приключен тим, който играе доста добър футбол ", съобщи най-успешният ментор в историята на Шампионската лига с 4 трофея.

Карло Анчелоти показа още, че неговият тим се намира на същото равнище като преди година, а ключът към триумфа против Сити се крие в мотивацията и ентусиазма на футболистите.

" Работим, с цел да спрем тим, който наподобява неукротим. Ще имаме своите шансове. В добра форма сме. На същото равнище като сме през предишния сезон. Това, което има значение, е мотивацията, ентусиазмът... Спечелването на Купата на краля е бонус ", съобщи треньорът на Реал Мадрид.

По време на конференцията стана ясно още, че в дуела на следващия ден вечер в Мадрид Реал ще може да разчита на опитния Лука Модрич, който по думи на Анчелоти " може да играе без проблеми ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР