Треньорът на ПСЖ - Маурисио Почетино, посочи съдийството като основна

...
Треньорът на ПСЖ - Маурисио Почетино, посочи съдийството като основна
Коментари Харесай

Почетино скочи на съдиите: Позор! Няма как да си мълчим

Треньорът на ПСЖ - Маурисио Почетино, уточни съдийството като съществена причина за загубата на неговия тим от Реал Мадрид. Френският гранд позволи проваляне с 1:3 на “Сантиаго Бернабеу” и отпадна на осминафиналите в Шампионската лига. Почетино възнегодува против изравнителния гол на Карим Бензема и счита, че нападателят е фаулирал Джанлуиджи Донарума.

“Това е срам! Няма по какъв начин да си мълчим след сходна груба неточност. Невъзможно е това да се случва през 2022 година! Когато получиш подобен гол, това обръща целия мач и страстта по трибуните. Невероятно е, че ВАР не се намеси. Нарушението беше очевадно. От всеки вероятен ъгъл се вижда, че това е фаул. Наистина не разбирам за какво ВАР не влезе в употреба”, съобщи гневният Почетино.

“Крайният излаз от дуела се реши за 10 минути. Ние бяхме по-добрият тим от двата мача. Във футбола най-важното е да се възползваш от възможностите си оптимално. Вярно е, че в края рухнахме. Нямам обяснение”, призна аржентинецът.

Почетино беше запитан и за бъдещето на Килиан Мбапе, който се чака през лятото да премине като свободен сътрудник точно в Реал Мадрид.

“Сега несъмнено не е моментът да мислим за това. Твърде сме разочаровани от загубата”, отвърна наставникът на парижа
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР