Треньорът на ПСЖ - Луис Енрике, остана доволен от победата

...
Треньорът на ПСЖ - Луис Енрике, остана доволен от победата
Коментари Харесай

Луис Енрике: Трябваше да вкараме повече голове

Треньорът на ПСЖ - Луис Енрике, остана удовлетворен от успеха на своя тим с 2:0 над Борусия Дортмунд на старта на груповата фаза в Шампионска лига. Испанецът беше на мнение, че " принцовете " са могли да вкарат и още голове. 

" Халфовете, бековете, всички играха отлично, изключително през първото полувреме. Заслужена победа. Можеше да отбележим и повече голове, само че и противникът ни игра добре. Справихме се чудесно. Коло Муани има потребност от време, с цел да свикне със стила ни, със съотборниците си, със схемата ни на игра, само че съм удовлетворен. Радвам се, че имам всички тези нападатели. Феновете ни също са страхотни, без значение дали побеждаваме или губим. Много е прелестно ", съобщи Енрике.

" Всичко ми хареса - интензитетът на игра през цялото време, бързината, контролът за близо 75 минути. Този дуел ще затвърди концепциите ни. Доволни сме. Целта ни бе да играем нашета игра, да държим топката, да пресираме високо. Съперникът нямаше опция да нападна, само че през първото полувреме сътвори някои положения ", добави испанецът.

" Това е единствено първият кръг. Победата е значима, само че не ни подсигурява нищо. Важно е да спечелим допустимо най-вече мачове. В Нюкасъл също ще играем нашата игра. Имахме положения и можеше да запишем и по-изразителна победа. Ако има нещо, от което не съм удовлетворен, то това са последните 15 минути, в които трябваше да направляваме мача по-добре. Но отново споделям, това бе съвсем съвършената вечер ", приключи експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР