Треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие даде пресконференция преди

...
Треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие даде пресконференция преди
Коментари Харесай

Галтие: Неймар се осъзна, той е артист

Треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие даде конференция преди гостуването на отбора на Макаби Хайфа в Шампионската лига. Той приказва за всичко най-интересно към френския първенец.

" Откакто е в ПСЖ, Марко Верати носи баланс на тима, той обича бързо да си връща топката и е доста тънък в техническо и тактическо отношение. Интелигентен е, тъй като е постоянно, където би трябвало. Оформя тандем с Витиня. Трябва да прибавим още Ней и Лео, тъй като Марко обича да играе с тях двамата ", сподели треньорът.

" Добре сме в офанзива, сътворяваме положения, вкарваме. В мача против Брест ни липсваше акуратност, вратарят им бе на висота, от време на време топката не влизаше за сантиметри. Успяваме да сътворяваме положения, би трябвало да работим за баланс и по какъв начин да отиграваме топката предвид на схемата на противника. Имаме малко време. Когато ни останат 15-20 минути, работим за тази фаза ", призна той.

" Макаби е сложен противник, с качествени играчи, публиката ще ги поддържа ", сподели французинът за противника.

" Няма да е почтено да кажа, че аз съм отговорен за смяната на Неймар. Той се осъзна във връзка с предишния сезон, когато не беше толкоз добър. Има доста високи цели, в топ форма е. Ней основава, подава, приключва. Той е актьор! Когато е добре физически и ментално, това му се отразява и е доста добър. Това е състезател, който работи доста в офанзивна фаза и да си върнем бързо топката, когато я загубим ", похвали го Галтие.

" Искахме още един централен бранител с този вманиачен календар. Беше невероятно в последната седмица да приключим прехвърлянето на Милан Шкриняр. Разбирам президента ни, който не одобри изискванията на Интер Милано. Но имаме универсални играчи. Дали ще пробваме с млад футболист, или ще сменим организацията? Ще забележим. Имаме млади играчи с голям капацитет. Беше значимо за мен и за Луис Кампос да вземем още един бранител, само че, за жалост, не успяхме ", приключи Кристоф Галтие.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от УЕФА Шампионска лига във вторник, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР