Треньорът на националния отбор по вдигане на тежести Иван Иванов

...
Треньорът на националния отбор по вдигане на тежести Иван Иванов
Коментари Харесай

Треньорът на щангистите Иван Иванов: Виновен съм, че толкова дълго търпях неправди -

Треньорът на националния тим по повдигане на тежести Иван Иванов пожъна следващ величествен триумф със своите сътрудници и състезатели на европейското състезание в Тирана, Албания. България приключи преди всичко в отборното класиране с 5 трофеи и общо осем медала в дуела.

В изявление за youtube канала Спортната джунгла Иван Иванов разкри какво се е случвало зад кулисите и за какво продължава сагата с някогашния президент на федерацията Неделчо Колев.

„ Сагата е обратно във времето. Може би аз съм отговорен, че толкоз дълго време търпях някои неправди. Надявам се всичко да завърши в скоро време. Края на 2020-а чашата преля. Причината не е за необятната аудитория. Мои сътрудници ми споделиха, че Неделчо Колев е желал да ме смени като треньор – описа Иван Иванов. - Фактите са, че аз и трима мои сътрудници не сме получавали заплати от федерация и министерство.

Преведоха ми една по простъпка и даже желаеха да я върна. Щангистите пет месеца не бяха вземали заплати. “

Колко щангисти са желали да се откажат поради неналичието на пари? Как са били арестувани в залата? Какви са проектите за международното състезание, което е първата част от олимпийските квалификации и по какъв начин ще бъдат наместени тежкоатлетите по категории?

Какво е правел Иван Абаджиев с непокорните тежкоатлети и каква е обстановката сега? Всичко това в цялото изявление за youtube канала Спортната джунгла.


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР