Треньорът на националния отбор по художествена гимнастика жени индивидуално Бранимира

...
Треньорът на националния отбор по художествена гимнастика жени индивидуално Бранимира
Коментари Харесай

Бранимира Маркова: Спокойна съм за следващия олимпийски цикъл

Треньорът на националния тим по художествена гимнастика дами самостоятелно Бранимира Маркова съобщи, че е спокойна за идващия олимпийски цикъл, откакто през днешния ден изгледа първото за годината контролно съревнование.

В отсъствието на трите ни съществени гимнастички, които през предходната година ни показаха на Световното състезание в София, през днешния ден завоюва състезателката на Левски Илиана Татяна Воложанина. Маркова остана удовлетворена от видяното и разгласи, че желае да добави националния тим с още три гимнастички.
 Контролно на нац. тим по худ.гимнастика @@@
" Доволна съм и съм спокойна, че за идващия олимпийски цикъл българската художествена гимнастика има надарени гимнастички. В тази връзка считам да предложа на УС на БФХГ в главния състав към трите изявени гимнастички - Катрин Тасева, Невяна Владинова и Боряна Калейн, да се включат първите три по класиране от днешната селекция. В непосредствен проект следва подготвителен лагер във Варна от 20 януари до 2 февруари, където ще бъдат направени последни разяснения по композициите на състезателките от националния тим ", добави Бранимира Маркова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР