Треньорът на МОЛ Види Марко Николич не скри задоволството си

...
Треньорът на МОЛ Види Марко Николич не скри задоволството си
Коментари Харесай

Марко Николич: Доволен съм от резултата и от начина, по който проведохме мача

Треньорът на МОЛ Види Марко Николич не скри задоволството си от равенството против Лудогорец в първия мач от втория квалификационен кръг на Шампионска лига сред двата тима.

" Лудогорец е добър тим, който разполага с доста положителни играчи. Изключително бързи, доста механически надарени. От тактическа позиция съм удовлетворен от метода, по който организирахме мача. Имахме единствено два дни, с цел да се подготвим. Момчетата пробваха да създадат това, което искахме от тях. Не успяхме да сме задоволително рискови пред противниковата врата и да се възползваме от обстановки, които можеше да са рискови. Но като цяло - добър резултат. В Европа е по-добре да вкараш гол като посетител, само че пък и не допуснахме. Предполагам, че ще е същото и в реванша ", съобщи Николич.

" Бях тук с Партизан през 2014 година. Сега Лудогорец имат още по-качествен тим. Не знаех, че Виктор Орбан ще участва на мача, само че се радваме на неговата поддръжка. Хубаво е да ни поддържа човек, който е толкоз значим в европейски мащаб. Хубаво е, че не загубихме и поради него, и поради нашите почитатели ", добави още треньорът.

 Лудогорец не съумя да победи МОЛ Види в Разград
МОЛ Види занули Лудогорец в Разград! Унгарският първенец спря " орлите " пред погледа на Виктор Орбан!

" Орлите " стигнаха единствено до нулево тъждество в първия мач сред двата тима
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР