Tреньорът на Милан Дженаро Гатузо не предвижда сериозни промени в

...
Tреньорът на Милан Дженаро Гатузо не предвижда сериозни промени в
Коментари Харесай

Гатузо не предвижда много промени в 11-те срещу "Лудогорец"

Tреньорът на " Милан " Дженаро Гатузо не планува съществени промени в титулярния състав за гостуването на " Лудогорец " в първата среща от 1/16-финалите на Лига Европа в четвъртък, пишат медиите на Апенините.

" Росонерите " имат много тежка стратегия до края на месеца, която включва още домакинство на " Сампдория " в неделя, реванш против " Лудогорец ", последвано от посещение на " Рома " в шампионата и посещение на " Лацио " в полуфиналите на шампионата за Kупата на Италия.

Именно по тази причина задачата на Гатузо е " Милан " да реализира добър резултат в Разград, с който да предрешат класирането си в идната фаза на шампионата преди втората среща след седмица, с цел да може да даде отмора на някои съществени играчи в реванша на " Сан Сиро ".

Хърватският таран Никола Калинич сигурно пропуща дуела против " Лудогорец " поради инфектиране в региона на адукторите.

Почивка може да получи Алесио Романьоли, който по всяка възможност ще бъде сменен от Матео Мусакио.

Гатузо се колебае и за върха на офанзивата сред намиращия се в добра форма Патрик Кутроне и португалеца Андре Силва, който има 8 гола в 10 мача в Лига Европа през този сезон.

В стартовия състав се чака Рикардо Монтоливо да размени Лукас Бигля в средата на терена Франк Кеси пък сигурно ще стартира като титуляр, защото е осъден и няма да бъде разполагаем за семейството на " Сампдория " през уикенда.

" Милан " е в добра форма в последно време, като няма проваляне в осем следващи мача от края на декември насам.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР