Треньорът на мъжкия волейболен Хебър - Камило Плачи, с който

...
Треньорът на мъжкия волейболен Хебър - Камило Плачи, с който
Коментари Харесай

Плачи: Следващата крачка ще е трудна, защото бяхме перфектни

Треньорът на мъжкия волейболен Хебър - Камило Плачи, с който тимът завоюва требъл в България - купа, Купа на България и Суперкупа на страната, съобщи, че тимът мъчно ще реализира освен това през идващия сезон.

"Щастлив съм от сезона, мъчно беше да създадем нещо по-добре. Дори се тормозих от настояването на президента на клуба за по-добри дни ", сподели с усмивка италианският експерт на конференция.

"Сега ще помислим по какъв начин да създадем крачка напред. За нас бе значимо спечелването на три купи без изгубен мач, както и на положителното показване в Шампионската лига. Има напредък и в детско-юношеската школа. Това би трябвало да бъде душата на един тим. Запалихме града с нашите мачове. Сега ще си позволим няколко дни отмора и започваме работа ", сподели Плачи.

"Махнах брадата си, тъй като свърши сезонът. Ще мислим по какъв начин да конструираме тима. Досега мислех за състезателите на този тим. Сега умерено ще забележим какво можем да променим. Ако очаквате от мен нови имена, няма да ги получите, тъй като към момента не сме решили нищо ", добави той.

"Важна бе поддръжката на клуба, кмета на града, екипа. С тима постигнахме страхотни, невероятни неща ", приключи Камило Плачи.

Президентът на Хебър Александър Иванов съобщи, че е без аналог това, което се случва в залата. "Предстоят динамични дни за Хебър. Трябва да вземем решения за идващия сезон. Това бяха специфични триумфи за нас, възприятието е висшо. Не беше предстоящо да спечелим всички титли без изгубен мач. Без аналог е това, което се случва в нашата зала. Целият екип работи по европейски. Надявам се, че ни чакат още по-добри дни ", сподели той.

"Няма да влизам в елементи за бюджета. Нашият бюджет постоянно е бил обект на интерес и това е комплимент. Често излиза по-голям съгласно някои сметки, в сравнение с е. Имаме капацитета да включим съществени компании към бюджетирането ни. Това ще ни даде повече успокоение и ще облекчи Общината, което е задачата ни. Искаме да намерим още частни партньорства. Обръщам се и към компаниите, тъй като във волейбола има капацитет - спортът е положителен и сполучлив. Нещата наподобяват добре ", сподели още Иванов.

"Приходите от Шампионската лига компенсират харчовете ни, само че не е като във футбола. Да кажем, че избихме присъединяване си. Аз не мога да разясня икономическата обстановка в страната. Засега не сме усетили опити за разграничение или отдалечаване на спонсорите ни, макар че несъмнено им е мъчно. Местният бизнес ни поддържа, ние сме щастливци ", приключи Александър Иванов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР