Треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, коментира победата с 4:0

...
Треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, коментира победата с 4:0
Коментари Харесай

Петев: Вложихме енергия и характер, заслужено вкарахме четири гола

Треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, разяснява успеха с 4:0 над Балкани в първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Успехът беше задоволителен за " орлите ", с цел да създадат поврат в резултата и да продължат напред. 

" Искам да поздравя играчите, публиката. Мисля, че нашият тим изигра доста добър мач, вложиха сила и страст. Заслужиха да вкарат тези четири гола и да продължим напред. Ние доминирахме сносно през всичките минути ", стартира Петев.

" Основното нещо е характерът. Без темперамент, без сила мъчно ще се получи. Имахме много диалози и мисля, че футболистите са разбрали какво се изисква от тях ". 

" Може би уцелихме момента, в който Балкани пусна двама нападатели и съвсем не допуснахме обстановки пред нашата врата. Четири гола, няма какво повече да желаеме от момчетата. Всеки един състезател би трябвало да разбере, че когато получи късмет би трябвало да даде най-хубавото от себе си. Аз като треньор несъмнено няма да позволи такова нещо. Трябваше да преминем и през това, всеки да изпита върху своята кожа какво е като не се победил ", продължи той. 

" Трябва да се подсилим, освен с Дуа. Най-важното нещо е да съумеем да го приспособяваме бързо, мисля, че няма да е проблем ". 

" Трябва да подхождаме по този начин във всеки един мач ", приключи Петев. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР