Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа заяви, атмосферата в тима е

...
Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа заяви, атмосферата в тима е
Коментари Харесай

Анте Шимунджа: Написали сме си домашното

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа съобщи, атмосферата в отбора е отлична и се надява това да бъде трансферирано на терена за дуела с ХИК.

„ Ще има промени. Ще играем на неестествен терен, както и преди. Мачът с Жалгирис е минало, в този момент мислим за ХИК “, стартира той. „ Само Доминик е контузен. Щастлив съм, че Клод се завърна. Ще е рисковано да е титуляр От всички червени картони от началото на сезона ле тормози единствено този на Сисиньо. Той просто не беше нужен “, добави той. „ Написали сме си домашното. Подготвени сме за мача с ХИК. Искам да излезем стимулирани Искам да минем на седма скорост през тази седмица – два мача с ХИК и един с ЦСКА. Ние играем през три дни от юли и считам, че се оправяме. Най-важният мач е този във Филандия “, приключи той.

Коментар за мача направи и Каули Оливейра „ Подготвени сме. След мощните мачове против топотбори като Рома и Бетис, желая да победим ХИК и да се класираме напред “, сподели плеймейкърът на Лудогорец Каули. „ Лудогорец постоянно се е отнасял добре с бразилците. Новите момчета са положителни, би трябвало да го покажат на терена “, добави тойю „ Имам опит с изкуствените терени. За един ден би трябвало да свикнем на него. Положителното е, че неестествен терен не може да бъде неприятен “, приключи той.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР