Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев прие философски хикса с

...
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев прие философски хикса с
Коментари Харесай

Тунчев и Илиан Илиев единодушни: Справедливо равенство

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев одобри метафизичен хикса с Черно море. " Не започнахме по най-хубавия метод. Допуснахме неточност в отбрана, от която се възползваха. Успяхме да се върнем в мача и създадохме още едно- две положения. През втората част значително беше игра на нерви. Може би равният е най-справедлив резултат ", съобщи 40-годишният експерт.

" През първото полувреме доста елементарно минаваха през центъра на нашата отбрана, същото се повтори и през втората част на един или два пъти и това бяха най-опасните обстановки за нас. Не мога да съм неудовлетворен от момчетата, стараха се доста, раздадоха се. Говорихме, че би трябвало да стартираме мача както второто полувреме в Благоевград. Гостуванията на Славия постоянно са били сложни, само че ние отиваме за победа ", приключи Тунчев.

Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе сърдит от пропуснатата победа на Лаута. „ Труден мач както за нас, по този начин и за Локомотив. Имахме много обстановки, в които можехме да вкараме, само че това е част от играта. Аз съм удовлетворен от футболистите, които се оправиха добре на сложен терен, и одобряваме равния резултат. Можеше да победим, само че като няма голове, и 1:1 е добър резултат. Като играем против тим с високо изнесени външни халфове, би трябвало да използваме празните пространства и го направихме, само че Илко се намеси добре няколко пъти. Сега ще забележим къде сме позволили неточности и ще се възстановим физически и психически “, показа Илиев.
Свързани вести Черно море не се даде в Пловдив и на Локо - 1:1
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР