Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев получи добри новини. Той

...
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев получи добри новини. Той
Коментари Харесай

Добра новина за Локо

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев получи положителни вести. Той съумя да употребява нападателя Георги Минчев във вчерашната контрола. От началото на годината таранът леуваше контузия и не се готвеше пълноценно. Това бе повода Минчев да пропусне първите три контроли на " черно-белите ". Той обаче се появи в игра в 63-ата минута на спаринга със Созопол.

В спортно-техническия щаб на " смърфовете " са уверени, че Георги ще бъде в положително положение за старта на пролетния дял на на шампионата. В първия кръг след паузата Локо (Пд) гостува на Черно море. Мачът е на 13 февруари, събота, от 15:00 часа.
Минчев бе притеглен през лятото от Царско село. За " черно-белите " той бе на терена в 16 турнирни мача, в които означи 4 гола. В Лига Европа пък осъществя в мрежата на Тотнъм.

Досега в контролите като титуляр за " железничарите " стартира Александър Иванов. Синът на спортния шеф Георги Иванов води подготовка под управлението на Александър Тунчев, откакто през есента бе част от третодивизинния Рилски състезател. Голяма е вероятността Иванов да продължи на " Лаута " и напролет.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР