Треньорът на Левски Станимир Стоилов продължава да действа с твърда

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов продължава да действа с твърда
Коментари Харесай

Чужденците в Левски учат ударно бълграски или се лишават от част от заплатите си

Треньорът на Левски Станимир Стоилов продължава да работи с твърда ръка в тима. Наставникът на сините е дал инструкции на новите играчи и едно от условията му е тримата да научат български език до края на сезона. Левски към този момент си обезпечи услугите на бранителите Ноа Сонко Сондберг и Цунами, както и нападателят Велтон.

В договорите и на тримата ще има клаузи за горното изискване и в случай че то не се извърши, ще последва редукция на заплатите. Мъри държи в съблекалнята да се приказва на български език, като по този метод връзката сред играчите на тренировки и мачове ще бъде по-лесна. Наскоро голмайсторът на Левски Билал Бари разкри, че схваща и приказва български и по този начин той се вписва в условията на Мъри,пише " Тема спорт ".
 Разкриха какъв брой ще получава нов в Левски
Разкриха какъв брой ще получава нов в Левски

Чимбиня идва скоро

Стоилов имаше сходно условие и при предходния си престой на " Герена ". Показателен образец от онази славна ера е французинът Седрик Бардон, който заприказва свободно родния ни език и го употребява и до ден сегашен.

Освен езикови умения, Мъри желае от футболистите и да служат за образец в връзките си с съперниците, почитателите, съдиите и медиите. Някои от условията му към този момент се съблюдават и си проличават в последните мачове на 26-кратните първенци.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР