Треньорът на Левски Николай Костов поздрави феновете и играчите на

...
Треньорът на Левски Николай Костов поздрави феновете и играчите на
Коментари Харесай

Костов: Вярвам в нашия отбор, това беше невероятна футболна вечер

Треньорът на Левски Николай Костов поздрави почитателите и играчите на двата тима след мача на " сините " против Айнтрахт Франкфурт, приключил 1:1 в първи плейофен конфликт от шампионата Лига на конференциите.

" Искам да поздравя нашата аудитория, защото имаше невероятна футболна вечер. В последна минута вкарахме гол, което е премия за почитателите и за напъните на двата тима. Поздравявам играчите и на двата отбора, защото стана страховит мач ", стартира Костов.

" Имаме задоволително време да се подготвим за реванша. Тепърва стартират разбори. В тази първа среща имахме много смутени играчи първоначално и направихме много неточности. Настъпи в някакъв миг и суматоха, в която не можехме да излезем от пресата на съперника. Силният звук, който имаше на стадиона, не даде опция да преструктурираме тима. На полувремето си казахме нужното и излязохме напълно разнообразни – с по-малко неточности, най-много в средата на терена ", продължи той.

" Много имам вяра в нашия тим. Повтарям едно и също – имаме млад тим, с огромна вероятност. Направихме доста положително второ полувреме и спасихме мача, оставихме го отворен. Надеждата не умря. Вярвам, че ще бъдем по-уверени в другата среща и за какво да не победим ", добави експертът.

" Много положителни бранители имат Айнтрахт. Много мъчно могат да бъдат преодолени. Имахме добра опция през първата част, като изиграхме добре ситуацията, само че не желая да приказвам самостоятелно за играчите. Някои футболисти се усъвършенстват, други губят форма, сложно е всичко. Ролята на промените са да подсилят тима. Нужни бяха промени, защото някои играчи се поизмориха и се получи добре ", приключи Николай Костов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР