Треньорът на Левски Николай Костов има сериозни главоболия преди двубоя

...
Треньорът на Левски Николай Костов има сериозни главоболия преди двубоя
Коментари Харесай

Левски остана без защита за купата

Треньорът на Левски Николай Костов има съществени главоболия преди дуела от 1/16-финалите за Купата на България против Дунав, написа " Тема спорт ". Двубоят в Русе е в сряда от 18:00 часа, а спечелилият от двойката ще срещне Хебър на осминафиналите.

60-годишният експерт има проблеми в отбрана в навечерието на мача с втородивизионния отбор. За срещата е осъден Жереми Петрис. Французинът си изкара петия жълт картон от началото на сезона при равенството 1:1 с Ботев Пловдив и ще изтърпи глоба от един дуел. Централният бранител Хосе Кордоба има задължения с националната селекция на Панама на 21 ноември при семейството на Коста Рика и няма да бъде разполагаем на Николай Костов. Колегата му в сърцето на защитата Кристиан Димитров се контузи на подготовка на България преди мача с Унгария (1:1) и отпадна от сметките на Илиан Илиев. Селекционерът съобщи, че контузията му не е сериозна, само че няма да го рискува.

На „ Герена “ ще се надяват той да се възвърне за мача с Дунав. На левия бек навън поради травма е Цунами. Бразилецът ще бъде подготвен за дуелите през декември. Със сигурност Келиан ван дер Каап и Патрик-Габриел Галчев ще започват като титуляри в Русе, само че не е ясно в коя зона на отбраната ще работи българският футболист.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР