Треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов каза, че играчите са

...
Треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов каза, че играчите са
Коментари Харесай

Тити поиска всички трофеи и призова за още критики

Треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов сподели, че играчите са покрили условията му при успеха с 83:63 над Черно море Тича в четвъртфинал от шампионата за Купата на България. Наставникът още веднъж приказва много пред медиите, обявявайки задачите, които възпитаниците му и той имат, като в това време регистрира, че рецензиите го вършат по-силен.

" Доволен съм. Изискването беше -15. И да са отбелязали 60 точки. Те са вкарали 63, от които 39 първото полувреме. Ние имаме капацитет и състав, в който 12 играчи имат своето наличие. Рано е още всеки да свикне с тази роля. Не се тормозя. Смятам, че всеки един състезател от Левски Лукойл може да бъде в първите трима на всеки един тим в България ", проучва срещата Папазов.

" Огромния запас от играчи ни дава опция в последната част да печелим с 22:8, а в предходната с 27:16. Събрани са едни от най-класните български играчи, без две-три имена. Разлика от 20 точки е добра. Смятам, че би трябвало да отидем отговорно във Варна. Най-лесно се играе против Лукойл. Аз мога да кажа, тъй като имам максимален опит. Най-много мачове имам против Лукойл. Или ще победя и ще приказвам, или ще мъдрувам какъв брой са скъпи, какъв брой са най-хубавите и по този начин нататък ", сподели още той по адрес на днешния мач.

" Имаме безапелационна цел, сложена от спонсора, да станем първенци. Моето изрично предпочитание е да вземем и другите две купи. Един тим израства единствено тогава, когато има високи цели. Искам да напомня на злобата и съвестта, която царува в българския баскетбол, че и предходната година този тим беше Левски 2014 и беше девети и никой не се сещаше за него ", безапелационен бе той.

" Аз съм благополучен, че през днешния ден е роден един от най-великите български баскетболисти, Георги Глушков, който изрично знае истината. Официално пред него госпожа Боянова съобщи, че се отдръпва, с цел да бъде избавен баскетбола, след което се скри, не подаде поръчка за присъединяване в шампионата и ние бяхме принудени или да няма баскетбол, или да записваме нов клуб. Да не ме съпоставят с всякакви тимове от окръга и дребни тимчета от околията ", не спря дотук Тити.

" Продължавайте да ми плюете, продължавайте да ми завиждате на мен и на тима, продължавайте да търсите недостатъци, това в допълнение ни дава сила ", развихри се Папазов.

" Във всеки едн момент, в който публиката е по-малко, ще диря виновността в мен и в тима. Казах го. Клиентът в казиното е Господ. Запалянкото в залата е Господ. Ние доста разчитаме на тях. В тях е огромния запас на Левски ", приключи треньорът.

Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР