Треньорът на Левски Живко Миланов коментира моментната ситуация в клуба.

...
Треньорът на Левски Живко Миланов коментира моментната ситуация в клуба.
Коментари Харесай

Живко Миланов: Засега аз съм треньор, бих дал договори на всички футболисти

Треньорът на Левски Живко Миланов разяснява моментната обстановка в клуба. Той разкри, че не знае дали и отсега нататък ще води " сините ". Специалистът добави, че атмосферата в съблекалнята не е добра.

" Георги Аспарухов и Никола Котков са спортисти, популяризирали освен Левски, само че и цяла България. Заслужават това почитание. От Тях Левски би трябвало да учи доста неща. Точно по тази причина Георги Аспарухов е станал една жива легенда, тъй като той в никакъв случай не е мъртъв за последователите на Левски. Не съм имал достойнството да го виждам онлайн, само че моят дядо и татко са ми предали какъв човек е бил. Разказвали са ми доста неща, в това число какъв е бил отвън терена, че е човек с огромно сърце и модел за подражателство ", съобщи наставникът на " сините ".

" Състоянието на Левски е моментно. Сигурен съм, че в един миг, дали ще е с нас или без нас Левски ще се оправи. Засега съм аз старши треньор. Такъв е моментът, не се знае нищо. Водил съм диалози. Засега най-важно е да се намерят спонсори и в най-краткосрочен проект да се погасят отговорности. Не е добра ситуацията в съблекалнята ", добави той.

" Има хора, които ръководят този клуб. Ако зависи от мен, бих дал контракт на всички футболисти. Не зависи от мен. Футболът е много къс, те са експерти и всеки играе за пари. Можем единствено да им благодарим, че са останали в Левски и още не са тръгнали. От през днешния ден множеството нямат контракти. Те си упражняват единствено на предпочитание ", сподели още Миланов.
 Тити Папазов: Следващата седмица ще вземем значими решения, Левски ще играе в efbet Лига
Тити Папазов: Следващата седмица ще вземем значими решения, Левски ще играе в efbet Лига

Членът на УС на " сините " разяснява обстановката в клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР