Треньорът на женския национален отбор на Русия по борба -

...
Треньорът на женския национален отбор на Русия по борба -
Коментари Харесай

COVID-19 покоси треньора на руските националки по борба

Треньорът на женския народен тим на Русия по битка - Магомед Алиомаров, умря от ковид. Новината за гибелта на 67-годишния експерт бе обявена от президента на локалната федерация Михаил Мамиашвили.

" Почина от ковид. Не желая да допускам! Толкова доста проекти имахме, толкоз доста задания, толкоз доста сила. Той сплоти всички девойки в колектив ", съобщи Мамиашвили.

Магомед Алиомаров е отпред на тима от февруари 2019 година Под негово управление през предходната година бяха извоювани две международни трофеи в Казахстан. Той изведе Русия и до първото място в отборното класиране на европейския шампионат в Рим тази година.

Преди това Алиомаров бе треньор на Азербайджан в интервала 2011-2015 година, а след това заемаше поста вицепрезидент на локалната федерация от 2015 до 2018 година

Част от щаба му сега са някогашният ментор на българския народен тим Симеон Щерев и друга родна легенда в този спорт - Радослав Великов.
Последни Най-четени Щабът ще оповестява данните за COVID-19 веднъж на ден Степан Хиндлиян: Двама играят покер, а ние гледаме в профил (ВИДЕО) Йовов притежател на " Левски " - " лъжата ", която се оказа вярна Какво се случи с мажоритарния пакет акции на "Левски "? (ОБЗОР) От Хогуортс до Готъм - Робърт Патинсън на 34 Росен Желязков: Условията за пътешестване до Гърция занапред ще се уточняват
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР