Треньорът на Интер Лучано Спалети застана плътно зад своите футболисти

...
Треньорът на Интер Лучано Спалети застана плътно зад своите футболисти
Коментари Харесай

Спалети яростно защити играчите си, докато тъмната серия тече

Треньорът на Интер Лучано Спалети застана компактно зад своите футболисти след 1:1 вкъщи против Рома в огромното дерби от 21-ия кръг на Серия А. Наставникът съобщи, че е елементарно да се подлага на критика в профил, до момента в който отборът се бори да постави завършек на серията от 6 следващи мача без победа във всички шампионати.

Интер се избави в края от проваляне против Рома

На „ Джузепе Меаца” Рома взе задатък след жестока неточност на Давиде Сантон, който остави изританата напред от вратаря Алисон Бекер топка да го трансферира много наивно. Голът на Стефан Ел Шаарави обаче бе премахнат към края на мача, когато Матиас Весино с глава избави точката.

„ Сантон не дължи опрощение на никого. Лесно е, когато си седиш на комфортния диван у дома, а е напълно друго, когато би трябвало през 90 минути да охраняваш Ел Шаарави”, съобщи Спалети.

„ Давиде е положително момче, тренира и неточности могат да се случат, изключително когато топката идва от толкоз надалеч. Никой различен не му оказа помощ тогава, а не е като той да е самичък на терена. Затова няма причина да ни извинява.”

„ Истинският проблем тук е, че ние сме Интери би трябвало да имаме куража да се сборим с тимове като Рома, Лацио и Наполи за място в топ 4. Трябва да поемем отговорност и да диктуваме събитията. Не може просто да чакаме влакът да мине, а ние да се качим в движение”, добави треньорът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР